Om oss

.

SPA

På Victoria Spa smälter det personliga välbefinnandet och den spektakulära miljön samman till en helhet.
Här letar sig det dramatiska Kalkbrottet in genom de stora panoramafönstren och förenar sig med materialvalen kalksten, mosaik och trä.
I spa caféet finns en kombinerad bar och servering av enklare kalla rätter. Njut av den harmoniska atmosfären med t ex en god sallad eller en kopp kaffe vid den öppna spisen.

Boka in en härlig behandling hos någon av våra terapeuter som vi har samarbete med 


Mat & Kombinationspaket

I Four Gardens Spa finns ett café med en kombinerad bar och servering av enklare kalla rätter. Njut av en god sallad, ett glas bubbel eller en kopp kaffe vid den öppna spisen. Har du några allergier eller specialbeställningar är det bra om du meddelar oss i god tid.

Spa Café Meny

  • Lunchpaket 499:- *Dagspa inklusive Lunch (måndag - fredag)
  • Serveras från kl 12.30 - 14.30
  • Lunchpaket 599:- *Dagspa inklusive Lunch (Lördagar / söndagar)
  • Serveras från kl 12.30 - 14.30

KONFERENS

Boka din nästa konferens, kick off eller sammankomst hos oss.

Vi erbjuder klassiska konferensmöjligheter men även något utöver det vanliga. Lägg till Spa, upplev Limhamn och avsluta i vår cafeteria med en god mat på kvällen.

KONFERENSPAKET

Våra konferenspaket finns med flera dagar, heldag med spa och mat, halvdag med mat eller kortare möten. Hos oss hittar du lösningar för lyckade möten och konferenser.

Vi erbjuder ett flertal färdiga konferenspaket. Skulle du vilja ha ett anpassat paket med extra aktiviteter så ordnar vi det.